Hela Edas Lista lanserar ny tidning: ”Ett bevis på vårt engagemang”


Hela Edas Lista lanserar lokaltidningen ”Hela Eda”.

Läs allt om den nya polisstationen, Noresunds herrgård, ta del av historien om Valfjället som går med vinst igen och spännande intervjuer. Missa inte detta när tidningen landar i din postlåda under helgen.

Hela Edas Lista, ett av Sveriges äldsta lokalpartier med anor som sträcker sig tillbaka till 1994, är stolta över att meddela lanseringen av vår nya tidning, ”Hela Eda”. Denna nyhetssatsning är avsedd att ge Eda kommun en värdefull källa till information och samtidigt främja en högre grad av deltagande i lokalpolitiken.

– Jag finner det verkligen spännande och roligt, säger Bo-Inge Nilsson, om satsningen och fortsätter:

– Vi är ett av Sveriges äldsta lokalpartier, och denna tidning är ett bevis på vårt engagemang för att hålla invånarna i Eda kommun väl informerade om vad som händer i vår omgivning. Det är verkligen spännande att vara en del av detta.

I första numret skriver vi bland annat om den nya polisstationen och Noresunds herrgård. Vi tar även en titt på kommunens funktion och struktur, samt ger dig tips inför jakten (vilket är temat för årets upplaga). Missa inte heller intervjun med Monika Johansson eller historien om Valfjället som går med vinst igen.

Tidningen får en utgivningstakt på ett nummer per år och distribueras gratis till alla hushåll i Eda kommun under helgen, men tidningen kommer också att vara tillgänglig på utvalda platser runtom i kommunen. Förutom detta kommer den gå att läsa digitalt under fliken tidningar.

Ladda ner pressbilder nedan.

Dela med dig